Da, pedofilul din Bucureşti, cel care a fost filmat pipăind doi copii într-un lift, a fost prins de anchetatori. Şi da, extrem de şocant pentru toată lumea, individul este poliţist, are o fată de 22 de ani şi nu este la prima abatere. 

Acum, vreau să vă imaginaţi rapiditatea cu care se rezolvă acum cazurile astea, cu imagini video la discreţie, cu frenezie de distribuiri din partea oamenilor de pe facebook, din partea oamenilor din televiziune şi din presa scrisă. Gândiţi-vă că există posibilitatea ca parlamentarii noştri iubiţi să treacă un pachet de legi care să scoată din calcule folosirea imaginilor video când vine vorba de prinderea infractorilor, dar şi punerea lor în aceeaşi cameră cu acuzatorii, atunci când vine vorba de mărturii.

Cum ar fi fost ca aceşti copii să îşi recunoască agresorul în momentul în care urmau să dea declaraţii la sediul poliţiei? Să îl incrimineze acolo, pe loc, de faţă cu toţi colegii bărbatului, dar şi cu părinţii celor doi copii? Ar fi fost cuvântul lor împotriva cuvântului unui om al legii. Iar psihologii ar fi spus, poate, că trauma prin care au trecut copiii îi face să vadă în orice bărbat un posibil infractor.

Declaraţii şocante

„Nu le-am făcut niciun rău, doar i-am sărutat şi mângâiat. Iubesc copiii!”. Asta le-ar fi spus Eugen Stan anchetatorilor, după ce şi-a mărturisit fapta. Într-adevăr, o pată neagră uriaşă pe imaginea unei instituţii care şi aşa nu este privită cu ochi buni. „E căsătorit, are 2 copii, el vine prin transfer de la Jandarmerie. Aceste fapte anulează munca noastră din ultimii ani. E nevoie de o anchetă în cadrul Poliției, trebuie să verificăm cum a putut rămâne în sistem atâta timp pentru că există și o faptă din 2015. Practic, poliția este îngenuncheată. Trebuie să spunem pe nume, Stan Eugen a efectuat fapte de pedofilie. Era șoferul șefului de serviciu”, a declarat Dumitru Coarnă, liderul de sindicat al SNPPC (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului  Contractual).

Aţi înţeles, da? Pedofilul din Bucureşti, de acum câteva zile, mai are o faptă în 2015, pentru care nu a fost prins. Şi nici nu ar fi fost, dacă nu ar fi fost atât de mediatizat cazul.

„Sper să moară”

Mama copiilor abuzaţi este singura care, în toată perioada asta, a avut o reacţie complet normală. Aceasta s-a declarat şocată la aflarea veştii că agresorul este poliţist şi a spus că a şi-ar dori ca acesta să fie omorât pentru fapta sa.

Numai că el nu va fi omorât. Cel mult, va face câţiva ani de închisoare, nu va învăţa nimic, va ieşi de acolo şi va fi din nou liber să „mângâie şi să sărute” câţiva copii, pe care îi iubeşte foarte mult.

Bun venit în România anului 2018! Acolo unde poliţiştii sunt pedofili şi unde colegii poliţişti ai pedofilului au stat trei zile cu mâinile în sân, fără să anunţe că ei îl ştiu, de fapt, pe infractor. Aşa-i că-i bine la noi în ţară?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: