Suntem la fundul sacului. Suntem acolo unde până şi speranţa abia se mai întrezăreşte. Suntem acolo unde spunem că era mai bine când nu aveam mai nimic, dar aveam totuşi ceva. Am fost aduşi aici de o şleahtă obsedată de control, de manipulare, un grup care stăpâneşte perfect tehnica „dezbină şi cucereşte”, o gaşcă reprezentată de câţiva semidocţi, vreo doi trei analfabeţi şi unul sau doi combinatori de profesie, conduşi de mâna de fier a liderului. 

Vă daţi seama în ce hal a ajuns România, dacă unii spun că era mai bine pe vremea lui Ceauşescu? Că, deşi se stătea la coadă pentru pâine şi lapte, vremurile erau mai bune atunci decât acum? Că deşi mâncarea era raţionată, curentul se dădea cu porţia, iar participarea la parade în cinstea conducătorului iubit era obligatorie, tot era mai bine? Deşi nu puteai aveai încredere nici în pereţii casei tale, era mai bine?

Şi toate astea pentru că, spune-se, toată lumea avea de muncă. Toată lumea avea bani! Nu aveai ce să cumperi cu ei, dar îi aveai. Ce dacă stăteai fără curent, ce dacă auzeai doar ştirile aprobate de CCR, ce dacă riscai să ajungi în temniţă pentru vreun banc nesărat? Nu aveai grija zilei de mâine. Nu?

Dar nu e nicio problemă. Nu mai avem mult până să ne întoarcem de unde am plecat şi de unde mulţi îşi doresc să nu fi plecat vreodată. Vom sta la fel de mult fără curent, pentru că nu ne vom permite să îl plătim. Vom raţionaliza mâncarea, pentru că se scumpeşte de la o zi la alta, în timp ce salariile stau pe loc. Vom organiza parade pentru liderul Dragnea şi vom aplauda precum nord-coreenii. La comandă, după câteva minute de somn pe genunchi. Dar, cel mai important, vom recunoaşte CEXn-ul PSD ca pe Dumnezeul nostru, ca pe singura entitate care are puterea să decidă cine moare şi cine trăieşte. Politic, economic, social!

Până la acel moment, vom continua să îl demonizăm pe Soroş, să ne temem de agenturili străine care ne vânează bogăţiile şi ne fură locurile de muncă şi ne vom feri în în continuare de multinaţionalele care exploatează românii ca pe sclavi!

Şi o să închei cu două cuvinte: Dragnea preşedinte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: