When we first met, numai bun pe vreme ploioasă. RECOMANDARE

Noah Ashby este un tânăr îndrăgostit care petrece o noapte perfectă cu fata visurilor sale, dar este imediat plasat în „friendzone”. Noah își petrece următorii trei ani din viață întrebându-se ce s-a întâmplat și unde ar fi putut greși atât de mult. Toate acestea, până când primește ocazia neașteptată de a călători înapoi în timp și de a schimba noaptea și destinul său, din nou… și din nou.

Trimis de o cabină foto magică înapoi în timp, Noah retrăiește la nesfârșit seara în care a întâlnit-o pe Avery, pentru a înțelege ce nu a funcționat între ei, și a încerca s-o facă să se îndrăgostească de el. Oare va reuși Noah să fie cel de care Avery se îndrăgostește?

Cel puţin asta ne spune sinopsisul filmului. Cele 90 de minute de comedie romantică nu vă vor plictisi, ba chiar vor fi momente când veţi râde şi momente în care (dacă sunteţi fete) veţi spune un mare „awww”. Siropoşenii, adică! Dar „When we first met” nu e chiar un film siropos. Nu unul clasic, adică. Are şi momente în care totul este despre dragoste, dar în cea mai mare parte este despre drumul plin de piedici până la găsirea dragostei adevărate. Sau, cel puţin, până la ceea ce tindem să credem că e dragoste.

Adam Devine („Partenere pentru Mike şi Dave” sau „Pitch Perfect”), Shelley Hennig („Un vârcolac adolescent”, „Ouija”) şi Alexandra Daddario (Baywatch) sunt personajele principale ale acestui film. Drăguţ, nu extraordinar, numai bun pentru o după-amiază de duminică ploioasă, în care staţi în casă.

Filmul este disponibil pe Netflix, aşa că dacă aveţi un televizor bun, puteţi să vă uitaţi în ochii superbi ai Alexandrei Daddario sau, de ce nu, chiar şi mai jos de ochi. Bine, pentru o privire mai atentă în alte zone, vă recomand Baywatch. Nu o fi având o poveste extraordinară, dar măcar păstrează linia costumelor sexy.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: