Linişte! Aş vrea să vă fac o propunere. Să închidem cu toţii ochii, să ne luăm de mânuţe şi să păstrăm câteva ore de tăcere. De reculegere, dacă vreţi! Mai exact, între 7,00 şi 14,00 şi 16,00 şi 23,00. Să nu cumva să depăşiţi 35 de decibeli la nivelul de zgomot. În restul intervalelor, să nu vă pună necuratu’, scaraoţchi, ucigă-l toaca, şi cum mai vreţi voi să îi spuneţi, să depăşiţi un nivel de 30 de decibeli. Linişte!

Să păstrăm aceste momente de tăcere, de reculegere, pentru salvatorii României, promotorii unei altfel de politică. Cei care, într-un final, vor să ne salveze de cei mai mari duşmani ai noştri: utilizatorii de bormaşină!
Să nu cumva să mai daţi drumul la muzică, să purtaţi perne în picioare prin casă, să nu care cumva să vă deranjaţi vecinii şi, dacă aveţi de bătut şniţele, mai bine mâncaţi pâine goală! Dar încet şi cu gura închisă. Liniştea e sfântă! În caz contrar, pregătiţi 1500 de lei, pentru stat! Dar din dar se face rai! 
Pentru că, nu-i aşa, românul e stresat din cauza zgomotului, nu se poate odihni, nu poate dormi dacă vecinul respiră prea tare, dacă sforăie, dacă se uită la televizor sau dacă stă prea mult în duş. Probleme apar şi când se trage apa prea des, dar legea wc-ului încă nu s-a scris. ÎNCĂ!
Mulţumim salvatorilor României pentru că ne fac traiul mai liniştit. Salariile, spitalele mizerabile, în care colcăie viermii şi bacteriile, trenurile care merg un pic mai repede decât bicicletele, şoselele pe care se distrug maşini şi se curmă vieţi, şcolile din care ies viitorii lideri ai ţării (ăia de se înscriu în partide, nu tocilarii care pleacă în Marea Britanie, Italia, sau alte ţări din astea, cu ştaif), toate astea sunt rezolvate deja. Zgomotul era ultima noastră problemă! Şi s-a rezolvat!
Legea anti-bormaşină, aşa cum este ea poreclită, mă va face să dorm mai bine. Sper că şi pe voi!
P.S: Aş vrea să îmi exprim de pe acum admiraţia pentru poliţiştii care îşi vor folosi propriile urechi ca aparat de măsurare a nivelului de zgomot. Sunt sigur că vor fi premiaţi cu dublarea salariului! Aşa, din pix, cadou de la Craiova! Bine, asta înseamnă că s-ar putea să crească cu 10 la sută sau să scadă cu 40 la sută. Ce naiba, puneţi mâna pe o carte de aritmetică!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: