Am deja 6 luni de când sunt însurat. Este o experienţă pe care orice bărbat trebuie să o încerce. Mai ales cei care încă locuiesc sub acoperişul părinţilor sau sunt întreţinuţi, într-o formă sau alta, de aceştia. 

Numai că nu despre asta vreau să vă vorbesc. Ci despre cumpăratul de absorbante, şi despre motivul pentru care fiecare bărbat trebuie să meargă măcar o dată în viaţă la magazin să cumpere minunatele Always cu aripioare pentru iubitele, soţiile, surorile lor sau, de ce nu, colegelor! Măcar pentru experienţă!

Hai să vă zic cum a fost singura mea întâmplare de genul ăsta. Pentru că am fost şi eu pus în situaţia în care semaforul a trecut pe culoarea roşie, iar în casă nu mai era niciun absorbant. Dar niciunul!

– Bună ziua, absorbante aveţi?

– Sigur că da!

– Vreau şi eu zece!

– De zi sau de noapte?

– Doamnă… portocalii!

Băieţi, niciodată să nu spuneţi că vreţi absorbante pentru… ştiţi voi ce! Eu aveam noroc că ştiam că au ambalaj portocaliu. Ulterior, am aflat că sunt de zi. Alea de noapte nu ştiu ce culoare au! Fetelor, mă ajutaţi?

Oricum, ce voiam să vă zic. Motivul pentru care, băieţi, trebuie să cumpăraţi Always măcar o dată pentru femeile din viaţa voastră este că această companie susţine, cu banii din vânzări, profesorii din satele mai puţin moderne. Adică pe aceia care predau în şcoli unde arunci parchetul pe foc şi scrii pe perete, ca mai târziu să ştergi cu trafaletul. Că tablele sunt şi ele sparte şi băgate pe foc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: